lördag 3 januari 2009

Snön faller

Idag kom det snö, så dags nu, när julen har varit och jag väntar på våren.

Men Sangi sitter och tittar ut när husse sopar taket på växthuset.

Han var ute en liten minisväng på verandan idag. Jag tyckte det räckte eftersom vi inte har haft honom ute förut. Selen och kopplet var dessutom väldigt intressanta så han fick gå in och leka med dem istället.

Sen somnade han i fönstret. Inte att undra på så som han har väckt sin stackars matte i natt och på morgonkvisten. Från fyra-tiden i morse väckte han mig genom att klättra omkring i ansikten och försöka snutta på halsen. Det gör attans så ont!

Hur jag än försöker trycka ihop dubbelhakorna så nog hittar han en liten hudbit som han kan snutta och klösa på. Stark är han också, den lille grabben.

Kärt barn har många namn, så det senaste är Odoggan (med afrikanskt uttal), eftersom han ofta driver sina kattkompisar (och på natten sin matte) till vanvett.

I morse gjorde han ett försök att bråka med Sickan men då fick han sig en omgång så matte var tvungen att gå emellan. Visserligen är han jobbig men hon kan å sin sida vara bra elak, så det får vara måtta på uppfostringsmetoderna.

Filmade när han höll på att somna i köksfönstret, så nån vidare actionfilm är det inte.

På följande sida finns däremot en filmsnutt med lite mera fart i http://www.youtube.com/watch?v=YiQV9MfB-ZEInga kommentarer: